×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

مهندس الماسی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اعلام این خبرافزود: در سال جاری حدود۷۰۰ تن دانه روغنی کلزا به ارزش حدود ۲/۵میلیارد تومان از این اراضی برداشت شد.
وی اگفت: قرار است سطح زیر کشت دانه روغنی کلزا در گیلان به بیش ۷ هزار هکتار برسد و این محصول علاوه بر شهرستان رودبار در ۹ شهرستان دیگر استان نیز کاشته شود.
الماسی خاطرنشان کرد:برای افزایش سطح زیر کشت این محصول در گیلان قرار است علاوه بر زمین های پشته، در زمین های شالیزاری پس از برداشت محصول برنج، به عنوان کشت دوم کاشته شود.
مهندس الماسی با بیان اینکه توسعه سطح زیر کشت این دانه روغنی به عنوان یک محصول استراتژیک در گیلان به عنوان بخشی از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی در کشور محسوب می‌شود ، تصریح کرد: با توسعه کشت این دانه روغنی و استحصال روغن آن در استان ها، بخشی از روغن مورد نیاز کشور تامین شده و نیاز به واردات روغن کمتر می شود.
وی یادآورشد:تفاله دانه کلزا پس از روغن گیری به عنوان علوفه دام مصرف می شود.
لازم به ذکر است:کشت کلزا در تناوب با سایر محصولات زراعی سبب افزایش حاصلخیزی خاک و افزایش تولید محصول بعدی می شود.

true
true
true
true

false