- ۱۶ شهریور ۱۴۰۵
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 100095
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تأمین اجتماعی گیلان؛ جلسه شورای تحول اداری مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان گیلان، امروز دوشنبه ۱۶ شهریورماه، با حضور مدیردرمان، معاونین، روسای مراکز درمانی ، روسای ادارات وکارشناسان ستاد مدیریت درمان، در فضایی راهبردی و عملیاتی در سالن اجلاس بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت برگزار شد.
در جلسه امروز شورای تحول اداری که با رویکردی آیندهنگر و با محوریت «مدیریت شرایط ویژه اقتصادی» تشکیل شد، دکتر حبیبی رودسری با اشاره به الزامات عدالتمحوری در خدماترسانی، اظهار داشت: اساس کار ما، همدلی با مخاطب و رعایت کرامت انسانی در کنار صرفهجویی هوشمندانه است؛ چرا که منافع بیمهشدگان، خط قرمز ماست.
وی در ادامه، اولویت نخست مجموعه را بهرهگیری از انضباط سازمانی و خرد جمعی برای عبور از شرایط موجود دانست و تأکید کرد که برنامهریزی مبتنی بر داده و مشارکت همگانی، مسیر دستیابی به اهداف تعیینشده را هموار خواهد کرد. در این راستا، بر نظارت ویژه و بازدیدهای میدانی از عملکرد تمامی واحدها، بهویژه حوزه خدمات درمانی، به عنوان ابزاری کلیدی برای ارتقاء کیفیت و پیشگیری از ناکارآمدیها تأکید شد.
در ادامه جلسه، چالشهای محتمل پیشرو نیز با نگاهی شفاف و بدون حاشیهسازی بررسی گردید. از جمله مهمترین این مسائل، احتمال کمبود نقدینگی در سایه تلاطمهای اقتصادی کشور و همچنین ریسک اختلال در زنجیره تأمین دارو و اقلام مصرفی ناشی از افزایش شدید قیمتها و محدودیت منابع سازمانی بود.
با این حال، خروجی این نشست نشان داد که مدیریت درمان گیلان با رویکردی پیشدستانه، به جای انفعال، به دنبال طراحی راهکارهای عملیاتی چندلایه است. از جمله مصوبات این جلسه، تشکیل کارگروههای تخصصی برای اولویتبندی مصرف، انعقاد قراردادهای هوشمند با توزیعکنندگان دارو، برنامهریزی برای جایگزینهای مقرونبهصرفه و فعالسازی سیستمهای هشدار سریع جهت مدیریت بهینه نقدینگی اعلام شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی گیلان در پایان با قدردانی از تعامل سازنده حاضرین، خاطرنشان کرد: ما با اعتماد به توانمندی نیروی انسانی و بهرهگیری از تجربیات گذشته، نه تنها از کیفیت خدمات نمیکاهیم، بلکه با شفافسازی و اقدام بهموقع، اعتماد بیمهشدگان را به سرمایهای بیبدیل تبدیل خواهیم کرد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=100095
true
true



