- ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 94653
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه گیلان؛ محمد علی پور، رئیس اداره مخابرات شهرستان آستانه اشرفیه با اعلام این خبر گفت، متاسفانه بعد از حوادث تلخ اخیر در دی ماه و خسارت ایجاد شده به شبکه و تجهیزات مخابراتی در خیابان جهاد آستانهاشرفیه که موجب اختلال در ارائه خدمات تلفنی و اینترنتی به شهروندان محترم شده بود، با اقدامات فنی و تعمیرات انجام شده رفع شد.
رئیس اداره مخابرات شهرستان آستانهاشرفیه با تأکید بر اهمیت پایداری شبکه خاطرنشان کرد: عملیات بازسازی کافو شامل تعمیر تجهیزات آسیبدیده و تست نهایی شبکه بود تا خدمات ارتباطی مشترکان به شکل پایدار و بدون اختلال ارائه شود.
گفتنی است این اقدام بخشی از برنامههای اداره مخابرات شهرستان برای ارتقای کیفیت خدمات و تقویت زیرساختهای ارتباطی در سطح شهر است.
true
true
https://lijaar.ir/?p=94653
true
true



