×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گیلان ،مهندس علیزاده رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان رشت با اعلام این خبر گفت: وقوع حادثه برخورد یک دستگاه تریلی با پل عابرپیاده در ساعت سه و نیم بامداد امروز در محور رشت انزلی،کمربندی خمام موجب سقوط پل مذکور و مسدود شدن موقت مسیرگردید.
وی افزود: در ساعات اولیه وقوع حادثه مذکور ۲ اکیپ راهداری بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و با همکاری پلیس راه ،نسبت به هدایت خودروهای جهت تردد ایمن در مسیر رشت – انزلی از راه روستایی فتاتو و در مسیر برگشت (انزلی به رشت) از داخل شهر خمام اقدام کردند.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان رشت در ادامه گفت: با تلاش بی وقفه راهداران شهرستان رشت، نسبت به باز کردن قطعات پل مذکور اقدام و با کمک دو دستگاه جرثقیل عرشه ی پل از عرض خیابان جمع آوری و انسداد مسیر بطور کامل رفع گردید.

true
true
true
true

false