- ۰۴ شهریور ۱۳۹۹
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 30763
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان ، سید یاسین موسوی فرد رئیس تامین اجتماعی شعبه صومعه سرا و جوانترین رئیس شعبه استان و کشور در سازمان تامین اجتماعی ، در اولین سال حضور خود در این پست از سوی سید جلال سید محمدی فرماندار شهرستان صومعه سرا بعنوان مدیر نمونه برگزیده شد .
بر اساس این گزارش ، فرماندار صومعه سرا با تقدیم لوحی از این مدیر جوان و موفق همزمان با هفته دولت تجلیل نمود .
در متن این لوح آمده است : بی شک موفقیت های امروز کشور مرهون تلاش و کوشش خدمتگزارانی است که در جهت تحقق اهداف نظام و دولت ، خالصانه خدمت نموده و برای پیشرفت و بالندگی این مرز و بوم اهتمام ورزیده اند .
با عنایت به هفته بزرگداشت دولت ، بدینوسیله عزم و تلاش ارزشمند جنابعالی بعنوان مدیر نمونه ارج نهاده و توفیق ، بهروزی و سربلندی شما را از خداوند متعال خواستارم .
true
true
https://lijaar.ir/?p=30763
true
true



