×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی گیلان ،در این دیداربسیار صمیمانه اعضاء نظام پزشکی استان گیلان ضمن تقدیر از حسن ارتباط سازمان تامین اجتماعی با کلیه پزشکان و داروسازان استان ، خواستار پی گیری و تسریع پرداخت مطالبات سازمان تامین اجتماعی به جامعه پزشکی استان شدند.
همچنین اعضای نظام پزشکی استان ضمن با اهمیت خواندن نقش سازمان تامین اجتماعی در ایجاد امنیت شغلی برای جامعه پزشکی ، تامین اعتبار و تسریع در پرداخت مطالبات جامعه پزشکی را از مهمترین دغدغه های نظام پزشکی عنوان کردند که در شرایط خطیر کنونی ، نگهداشت سطح کیفی خدمات ارائه شده به بیماران استان ، رابطه مستقیم با دریافت مطالبات سازمان تامین اجتماعی داشته لذا خواستار همراهی ویژه این سازمان شدند.
در ادامه دیدار دکترمحمدحسین شهدی نژاد مدیر درمان تامین اجتماعی استان گیلان ضمن گرامیداشت خاطره دکتر نوربخش مدیر عامل فقید سازمان تامین اجتماعی که از اعضای فعال و تاثیر گذار در نظام پزشکی کشور بودند ، با اشاره به جایگاه ارزشمند و تاثیرگذار نظام پزشکی استان در اعتلای نقش آفرینی جامعه پزشکی ، از سعه صدر و همکاری ایثار گرانه جامعه پزشکی استان قدردانی کرد.
وی تصریح کرد: حوزه درمان تامین اجتماعی تمام همیت خویش را برای بروز نمودن مطالبات پزشکان و داروسازان مبذول می نماید.
دکتر شهدی نژادخاطرنشان کرد: نظارت کلیه سازمان های مرتبط بر امر سلامت برای حمایت از بیماران جهت دریافت خدمات درست درمانی ، امری لازم بشمرد و در این زمینه تقاضای همکاری و همدلی بیش از پیش داشتند.
لازم به ذکر است:بروز نمودن پرداخت مطالبات بیمارستان های خصوصی ، عقد قرارداد با کلیه بیمارستان خصوصی متقاضی ، پرداخت به روز مطالبات داروخانه ها ، پزشکان و مراکز پاراکلینیک از دیگر مواردی بودند که دکتر شهدی نژاد تاکید کرد تمامی تلاش خویش را برای محقق شدن آن خواهند نمود.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false