×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۰ شهریور - ۱۴۰۵  
true
true
دست رد پلیس به رشوه ۲۰ میلیونی و دو قطعه سکه بهار آزادی در لنگرود

به گزارش لیجار،رهنگ “حسین محمدپور”سرپرست بازرسی فرماندهی انتظامی استان در تشریح جزئیات این خبر گفت: ماموران پلیس فتا شهرستان لنگرود با پشتیبانی فنی پلیس فتا استان در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی از آنها، متهم ۴۲ ساله این پرونده‌ها را با اخذ نیابت قضائی در شهرستان رامسر دستگیر کردند.

وی افزود: متهم برای فرار از جرم خود مبلغ ۲۰ میلیون ریال وجه نقد و دو قطعه سکه بهار آزادی را به عنوان رشوه به کارشناسان پلیس فتا شهرستان لنگرود پیشنهاد داد.

سرپرست بازرسی فرماندهی انتظامی استان گیلان در پایان با اشاره به اینکه پیشنهاد رشوه با عزت نفس و صحت عمل ماموران انتظامی رد، مراتب صورتجلسه و متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد از شهروندان خواست، هرگونه انتقاد، پیشنهاد، تقدیر، شکایت و یا درخواست از پلیس را با سامانه مردمی ۱۹۷ در میان بگذارند.

true
true
true
true

false