- ۰۳ مهر ۱۴۰۵
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 100473
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان گیلان؛آیین جشن دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان گیلان ورودی سال ۱۴۰۱، با حضور دکتر محمدرضا احمدی سنگری ، نماینده مردم شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی؛ نرگس دستیار، مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان؛ امیراحمد اسکندری، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان رشت؛ دکتر محمد دوستار، سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان گیلان و جمعی از مسئولان دانشگاهی برگزار شد.
در این آیین، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، از خانواده شهید دادگستر نیز تجلیل به عمل آمد.
دکتر محمد دوستار، سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان گیلان، با تبریک هفته دفاع مقدس، آغاز سال تحصیلی جدید و دانشآموختگی دانشجویان ورودی ۱۴۰۱، حرفه معلمی را مسئولیتی خطیر و اثرگذار در تربیت نسل آینده دانست و اظهار داشت: معلم باید جایگاهی را برای خدمت برگزیند که در آن منشأ اثر باشد و با تعهد و مسئولیتپذیری، رسالت خود را در قبال دانشآموزان به شایستگی ایفا کند.
وی با بیان اینکه پیشرفت جامعه از کلاس درس آغاز میشود، خاطرنشان کرد: آینده کشور با دانش، تدبیر و تلاش معلمان رقم میخورد و نومعلمان باید با پایبندی به عهد و سوگند معلمی، در مسیر تربیت نسلی توانمند و آیندهساز گام بردارند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان گیلان همچنین برخورداری از روحیه تابآوری، تدبیر و توانایی مدیریت چالشها را از الزامات حرفه معلمی برشمرد و افزود: معلم شایسته، افزون بر دانش و توانمندی علمی، باید در گفتار، رفتار، آراستگی و شیوه تعامل با دانشآموزان نیز الگویی مناسب باشد.
لازم به ذکر است ؛ در پایان این مراسم، از دانشجویان نمونه دانشگاه فرهنگیان گیلان تقدیر به عمل آمد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=100473
true
true



