×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار نقل از خبرگزاری شبستان از رشت، محمدرضا پارسی، مدیرکل بهزیستی گیلان امروز ۱۲ مهر) در همایش بزرگداشت روز ملی سالمندان )در سالن اجتماعات مخابرات استان گیلان در رشت با اشاره به تعریف سالمندی که افراد بالای ۶۰ سال را شامل می‌شود اظهار کرد: افرادی که در سنین سالخوردگی هستند دارای اندیشه و توانایی بالایی بوده و یک فرصت برای کشور محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: در حال حاضر پنج هزار و ۷۰۰ سالمند در بانک اطلاعات بهزیستی گیلان ثبت شده‌اند.

پارسی با بیان اینکه پنج درصد از جمعیت سالمندی نیازمند مراقبت و استفاده از خدمات توانبخشی هستند افزود: لزوم توجه به خدمات توانبخشی برای این افراد بیش از گذشته احساس می‌شود.

وی با اشاره به روند رو به رشد جمعیت سالمندی در کشور گفت: گیلان پیرترین استان کشور و دارای جمعیت سالمندی بیشتر از سایر استان‌ها و نیازمند توجه ویژه است.

پارسی با بیان اینکه جمعیت سالمندی ایران اسلامی تا سال ۲۰۵۰ معادل ۳۰ درصد جمعیت است تصریح کرد: هم‌اکنون ۱۳ مرکز شبانه روزی نگهداری از سالمندان در گیلان وجود دارد که ۲ مرکز خیریه است.

وی با تاکید بر گسترش مراکز روزانه نگهداری از سالمند اذعان کرد: آموزش مهارت‌های زندگی به سالمندان باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل بهزیستی گیلان به ویزیت سالمندان که در منزل نگهداری می‌شوند، اشاره کرد و گفت: تیمی شامل پزشک، پرستار، روانشناس و فیزیوتراپیست ماهی یک بار با حضور در منزل سالمندان آنها را ویزیت می‌کنند.

 

 

 

 

 

true
برچسب ها :
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false