- ۲۴ آذر ۱۳۹۷
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 2774
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار ، مهدی ولی پور در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به مناسبت روز جهانی داوطلب با شعار داوطلبان، جوامع تاب آور می سازند، فعالیت های متعددی با مشارکت خیرین و اعضای داوطلب از جمله ویزیت رایگان ، اجرای طرح نیابت، برگزاری مسابقه های آشپزی به نفع افراد کم برخوردار ، آموزش امدادی، پاکسازی محیط زیست با حضور سازمان های مردم نهاد برگزار شد.
وی اظهار داشت: چهار خانه هلال در شهرستان های رشت، لنگرود، لاهیجان و رودسر به منظور اشاعه فرهنگ خود امدادی و ارتقای تاب آوری جامعه طی هفته گذشته به مناسبت روز جهانی داوطلبان افتتاح شد که با افتتاح این خانه ها، جمعیت هلال احمر گیلان دارای ۱۳۴ خانه هلال است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان خاطر نشان کرد: این فعالیت های بشردوستانه و خیرخواهانه با مشارکت بیش از ۴۰۰ نفر از داوطلبان و خیران این جمعیت انجام شده است.
وی بیان داشت: خیر داوطلب نکوئیان یک دستگاه موتور سیکلت به ارزش ۲۵۰ میلیون ریال برای استفاده جمعیت هلال احمر آستانه اشرفیه در طرح های دریایی به هلال احمر این شهرستان اهدا کرد.
در زمان حاضر، بیش از ۱۴ هزار و ۱۷۲ عضو جوان و بیش از هشت هزار و ۶۳۳ داوطلب با جمعیت هلال احمر استان گیلان همکاری می کنند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=2774
true
true



