×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار، مهدی ولی پور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان اظهارداشت: تاکنون بیش از ۱۰۰۰ نفر از زائران کشورهای آذربایجان و قرقیزستان از خدمات امدادی جمعیت هلال احمر بهره مند شدند.

وی با اشاره به استقرار تیم های مختلف هلال احمر و ارائه خدمات امدادی به زائرین خاطرنشان کرد:با استقرار یک تیم متشکل از یک پزشک و دو نجاتگر در منطقه امام زاده هاشم جهت ارائه خدمات امدادی و درمانی به زائران خارجی حرم حسینی که از کشورهای آذربایجان و قرقیزستان می باشند بیش از ۱۰۰۰ نفر از خدمات پایش فشارخون، تست قند و ویزیت رایگان جمعیت هلال احمر بهره مند شدند.

ولی پور استقبال زائرین را پرشورتر از گذشته عنوان کرد و گفت: با توجه به استقبال و عزیمت زوار خارجی کشورهای آذربایجان و قرقیزستان از مرز آستارا جهت عزیمت به مراسم اربعین حسینی به کشور عراق که انتظار می رود نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته باشد تا پایان اربعین حضور جمعیت هلال احمر برای ارائه خدمات ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان با اشاره به آماده باش پایگاه های امداد و نجات تصریح کرد: کلیه شعب و پایگاه های امداد و نجات تا پایان اربعین حسینی در حالت آماده باش بوده و به ارایه خدمات امدادی و درمانی اقدام می نمایند.

ولی پور افزود: حسب اعلام نیاز دو سازمان داوطلبان و امداد و نجات کشور یک تیم پزشکی بصورت داوطلبانه شامل ۱۰ نفر از پزشکان عمومی و متخصص و پرستار به مراسم اربعین حسینی اعزام شدند، همچنین حدود ۱۵ نفر از کارکنان این جمعیت جهت ارایه خدمات تا پایان اربعین به شهرهای کربلا، کاظمین و نجف عزیمت کردند.

true
true
true
true

false