×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار، جواد شفیعی ثابت معاون فرهنگی کمیته امداد استان گیلان بابیان اهمیت غنی‌سازی اوقات فراغت مددجویان این نهاد به‌ویژه جوانان و نوجوانان تحت حمایت گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت، شناسایی استعدادها و ایجاد روحیه نشاط در دانش آموزان، گسترش فعالیت‌های فرهنگی – تربیتی، ارتقاء رشد فرهنگی، فکری و اعتقادی دانش آموزان ازجمله اهداف برگزاری برنامه‌های غنی‌سازی اوقات فراغت است.

وی یکی از برنامه‌های تأثیرگذار و موفق کمیته امداد را اجرای اردوهای آموزشی – تربیتی جوانان و بزرگ‌سالان عنوان کرد و افزود: حدود ۳۰ هزار نفر از مددجویان گیلانی در سال جاری از برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و اردویی این نهاد در قالب پنج کانون دائم و ۲۰ کانون موقت بهره‌مندمی شوند.

شفیعی بابیان اینکه در فصل تابستان سال جاری بیش از هزار مددجوی تحت حمایت از سایر استان‌های کشور از برنامه‌های فرهنگی – آموزشی و تربیتی اردوگاه شهید مطهری چابکسر بهره‌مند خواهند شد ادامه داد: همچنین مددجویان گیلانی هم برای بهره‌مندی از برنامه‌های زیارتی و تربیتی به سایر استان‌ها مانند قم، مشهد مقدس و مازندران اعزام می‌شوند.

معاون فرهنگی کمیته امداد گیلان خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، برای ۱۷ هزار نفر از مددجویان در سال جاری کلاس‌های آموزشی با موضوعات سبک زندگی ایرانی – اسلامی و آشنایی با آسیب‌های اجتماعی برگزار خواهد شد.

شفیعی ثابت از اعزام ۸۱۰ نفر از مادران و دختران تحت حمایت این نهاد به اردوهای یک‌روزه درون استانی در بهار سال جاری خبر داد و گفت: این مددجویان علاوه بر بهره‌مندی از برنامه‌های تفریحی و زیارتی در کلاس‌های آموزشی نیز شرکت می‌کنند.

true
true
true
true

false