×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار ، روهام قلیچی رئیس مرکز آموزش بازرگانی گیلان از برگزاری همایش “رهبران حرفه ای فروش” در استان گیلان خبرداد و گفت: فروش حرفه ای در عصر کنونی اصل بقای تولید و ماندگاری در کلیه کسب و کارها است.
وی با بیان اینکه فروش حرفه ای با شاخص های روزمره متفاوت است ، افزود:مهارت تدوین و اجرای استراتژی فروش ، هدف اصلی مدیر حرفه ای فروش در مسیر توسعه کسب و کار و خلق ارزش است.
رئیس مرکز آموزش بازرگانی گیلان خاطرنشان کرد:نظارت و کنترل برعملکرد فرایند فروش علاوه بر مهارت انتخاب ، آموزش و رهبری تیم وجه تمایزی است که مدیر فروش را به رهبری حرفه ای در مقوله فروش تبدیل می کند.
دکتر قلیچی تصریح کرد:این مرکز در راستای اهداف آموزشی و رسالت های اجتماعی خود همایش مذکور را نهم مرداد ماه سالجاری با حضور دکتر فرح دیبا سخنران حرفه ای و برتر کشور در رشت برگزار خواهد کرد.
وی اظهار داشت:مدیران و کارشناسان فروش کارخانجات ، فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای ، صنوف علاقه مند به گسترش سهم بازاردر فضای رقابتی کسب و کار و حتی دانشجویان می توانند جهت حضور و کسب اطلاعات بیشتر با شماره پنج رقمی ۳۴۲۴۵-۰۱۳ تماس گرفته و از این فرصت طلایی بهره مند شوند.

true
true
true
true

false