×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
بازدید دبیر شورای عالی مناطق آزاد از بندر تجاری آستارا

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، رضا مسرور روز جمعه در جریان بازدید از بندر آستارا اظهار داشت: در راستای نظر و دستور رئیس‌جمهور مبنی بر ایجاد مناطق آزاد مشترک با کشورهای همسایه، با چندین کشور برنامه‌ریزی صورت گرفته و در حال پیگیری است.

وی افزود: اقداماتی در این خصوص در رابطه با کشورهای ترکیه و پاکستان انجام شده و اکنون در روند برنامه ریزی و بررسی با کشور آذربایجان هستیم.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی کل کشور با اشاره به بازدید از بندر و شهرستان آستارا، خاطرنشان کرد: آستارا دارای ظرفیت های بسیار مناسبی برای ایجاد یک منطقه آزاد مشترک با کشور آذربایجان را دارا می باشد.

گفتنی است، شهرستان بندری آستارا همجوار با استان اردبیل و کشور جمهوری آذربایجان بوده و دارای اولین بندر خصوصی تجاری کشور است.

true
true
true
true

false