- ۰۵ مرداد ۱۴۰۵
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 99037
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه گیلان ؛ حسین رنجی ، معاون شبکه مخابرات منطقه در خصوص اجرای این پروژه اعلام کرد: این طرح که در راستای توسعه زیرساختهای ارتباطی و تحقق اهداف بانک پاسارگاد در حوزه تحول دیجیتال اجرایی شده و امکان اتصال پایدار ، پرسرعت و ایمن به بستر شبکه فیبرنوری را برای این شعبه در شهر لاهیجان فراهم می سازد.
وی در ادامه افزود ؛ اجرای این طرح نقش مؤثری در بهبود خدمات بانکی، افزایش بهرهوری سیستمهای ارتباطی و تسریع در فرآیند ارائه خدمات به مشتریان خواهد داشت.
رنجی، در پایان خاطرنشان کرد ؛ مخابرات منطقه گیلان پیشرو در توسعه فناوریهای نوین ارتباطی ، همکاریهای متعددی را با سازمانها ، مؤسسات مالی و اعتباری ، بانک ها و نهادهای مختلف در زمینه اجرای طرحهای فیبرنوری اختصاصی در سطح استان به انجام رسانده است.
آرشیو
true
true
https://lijaar.ir/?p=99037
true
true



