×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۰ شهریور - ۱۴۰۵  
true
true
پلمب دو مرکز درمانی غیرمجاز در رشت در پی بازدید مشترک بازرسان نظارت بر درمان و تعزیرات و نمایندگان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

به گزارش لیجار به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(گیل وب دا)؛ در راستای تشدید نظارت بر مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت و صیانت از جان شهروندان، بازرسان نظارت بر درمان دانشگاه با همراهی قاضی تعزیرات و نمایندگان بهداشتی، طی بازدیدی مشترک، دو واحد درمانی متخلف را شناسایی و پلمب کردند.

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه امروز با اعلام این خبر اظهار داشت: در بازرسی از اولین مرکز، مشخص شد فردی اقدام به ایجاد مؤسسه غیرمجاز و ارائه خدمات درمانی در قالب مطب، آن هم بدون حضور پزشک و فاقد پروانه مطب کرده است که بلافاصله محل فعالیت وی پلمب شد.

وی افزود: در بازرسی دوم نیز فردی غیرپزشک که بدون داشتن هیچگونه مدرک معتبر از سوی وزارت بهداشت، در زمینه ستون فقرات به شهروندان خدمات درمانی ارائه میداد، شناسایی و ضمن پلمب محل فعالیت، پرونده وی جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع گردید.

مدیر نظارت و اعتباربخشی با اشاره به اینکه فعالیت در حوزه درمان بدون مجوزهای قانونی، سلامت عمومی را با مخاطره جدی مواجه میکند، تأکید کرد: اینگونه برخوردها با همراهی دستگاه قضایی در راستای وظایف حاکمیتی نظام سلامت و بر اساس قانون مبارزه با دخالت در امور پزشکی صورت میگیرد و نظارت بر مراکز درمانی بهطور مستمر ادامه خواهد داشت.

وی همچنین از شهروندان خواست پیش از مراجعه به مراکز درمانی از داشتن پروانه و مجوز قانونی آنها اطمینان حاصل کنند و هرگونه موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند.

true
true
true
true

false