×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۲ تیر - ۱۴۰۵  
true
true
شهرداری ۱۰۰ ساله رشت نباید سنتی اداره شود / اولتیماتوم رئیس شورا برای تعیین تکلیف مطالبات از دستگاه‌های حفار

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر رشت، محمدحسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت در جلسه کارگروه حسابرسی شهرداری که با حضور مدیران مالی شهرداری و سازمان های تابعه در ساختمان شورا برگزار شد، با اشاره به پیشینه شهرداری رشت اظهار کرد: شهرداری رشت با بیش از یک قرن سابقه، نباید همچنان درگیر روال‌های سنتی باشد و در عصر شهرداری هوشمند، انتظار می‌رود تحول دیجیتال ابتدا از بدنه داخلی آغاز و سپس در سطح خدمات شهری اعمال شود.

وی با بیان اینکه عقب‌ماندگی در هوشمندسازی مستقیماً بر درآمدهای شهرداری تأثیر منفی می‌گذارد افزود : سازمان فاوا موظف است با جدیت رفع نقایص نرم‌افزاری را پیگیری کند .

رییس شورای اسلامی شهر رشت با انتقاد از اینکه متاسفانه در حوزه معاونت عمرانی، عزم جدی برای حل مشکلات دیده نمی‌شود بیان کرد: در حالی که شهرداری رشت مبالغ قابل‌توجهی از سایر دستگاه‌ها بابت اجرای حفاری و… مطالبه دارد که باید به نفع شهر وصول شود اما در این زمینه کم کاری مشاهده می شود.

کارگرنیا با اشاره به بدهی‌های سنگین دستگاه‌های حفار به شهرداری تصریح کرد: بیشترین میزان مطالبات ما در حوزه حفاری مربوط به سازمان آب و فاضلاب است و بر همین اساس، در جلسه آتی کارگروه، شهردار رشت باید برای ارائه گزارش دقیق از روند پیگیری این مطالبات حضور پیدا کند .

وی به چالش‌های حوزه منابع انسانی پرداخت و گفت : توزیع نامناسب نیرو در سازمان‌ها نشان‌دهنده نبود آمایش صحیح است و در جلسه آینده، رؤسای بازرسی و منابع انسانی باید در این زمینه پاسخگو باشند و در صورت کمبود نیروی متخصص، این نقیصه باید از طریق آموزش‌های کاربردی برطرف شود.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت بر لزوم ثبت دقیق تمامی دفاتر مالی در سامانه‌ها تاکید کرد و افزود : تمامی هزینه‌کردها، صورت‌وضعیت‌های عمرانی بر مبنای کنترل پروژه و سامانه مربوط به چک‌های برگشتی باید در راستای شفاف‌سازی کامل، تحت سامانه یکپارچه ثبت شوند تا هیچ‌گونه چالش و ابهامی در مباحث مالی باقی نماند.

true
true
true
true

false