- ۰۲ فروردین ۱۴۰۵
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 95772
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)، دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اولین روز از سال ۱۴۰۵ خورشیدی با حضور در بیمارستانی در شرق گیلان، از بخشهای مختلف این مرکز درمانی بازدید و روند ارائه خدمات سلامت را مورد بررسی قرار داد.
در این بازدید، رئیس دانشگاه با همراهی دکتر سیدعلی میرهاشمی، مدیر شبکه بهداشت و درمان، با حضور در بخشهای مختلف از جمله اورژانس، بخشهای بستری، واحدهای تشخیصی و درمانی و سایر بخشهای پشتیبانی، ضمن گفتوگو با کارکنان و کادر درمان، از نزدیک در جریان وضعیت خدماترسانی به بیماران قرار گرفت.
وی با اشاره به شرایط ویژه کشور و ضرورت آمادگی کامل نظام سلامت، بر اهمیت برنامهریزی دقیق، افزایش هماهنگی میان بخشهای مختلف درمانی و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود در بیمارستانها تأکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین با اشاره به افزایش تردد و حضور مسافران در استان گیلان در این ایام، اظهار داشت: مراکز درمانی استان بهویژه در شهرهای ساحلی و گردشگرپذیر باید با آمادگی کامل، خدمات درمانی مطلوب و سریع به شهروندان و مسافران ارائه دهند.
در ادامه این بازدید، مسئولان بیمارستان نیز گزارشی از وضعیت خدمات درمانی، ظرفیتهای موجود، تجهیزات، چالشها و برنامههای پیشبینی شده برای مدیریت شرایط خاص ارائه کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان با قدردانی از تلاشهای کادر درمان، بر حفظ آمادگی کامل، تقویت خدمات اورژانسی و تداوم ارائه خدمات سلامت به مردم تأکید کرد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=95772
true
true



