×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۱۲ مرداد - ۱۴۰۴  
true
true
نجف پور سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان تالش شد

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان، مهندس حامد دائمی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان بهمراه حجت الاسلام والمسلمین قربان پور مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان، معاون پشتیبانی، رئیس اداره حراست، رئیس دفتر مدیرکل و مسئول روابط عمومی با حضور در فرمانداری تالش با فرامرز مرجانی سرپرست فرمانداری تالش دیدار و گفتگو کرد.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان در این دیدار با اشاره به توسعه روستاها و لزوم تجدید نظر در خصوص اجرای طرح هادی در روستاها گفت: برای اجرای عملیات زیر سازی و بهسازی و آسفالت معابر داخل محدوده روستایی اعتبارات از ردیف قیر برای روستاهای شهرستان تالش اختصاص داده خواهد شد.

دائمی با اشاره به غنای فرهنگی و تاریخی شهرستان گفت: این شهرستان و روستاهای آن، یکی از مستعدترین و بهترین مکان ها برای اجرای طرح های گردشگری است.

سرپرست فرمانداری شهرستان در این دیدار از اقدامات انجام شده در روستاهای شهرستان توسط بنیاد مسکن  تقدیر و تشکر کرد و گفت؛ توسعه روستاها از اولویت‌های ما برای استقرار مردم در روستاها و جلوگیری از حاشیه‌نشینی در شهرهای بزرگ  است. 

وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد با تسهیل‌گری در راستای توسعه روستاها و تخصیص تامین اعتبارات از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان تالش قدم‌های بیشتری برداریم.

در پایان با تقدیر از زحمات آقای بهرام نورکند در زمان تصدی، مهندس امیر نجف پور بعنوان سرپرست جدید بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان تالش معرفی گردید.

 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false