×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۰ شهریور - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار نقل ازخبرنگار مهر، مهدی ولی‌پور در مراسم افتتاح ۲خانه هلال در توسکامحله و اوشیان بخش چابکسر شهرستان رودسر با اشاره به اینکه ایران جزء ۱۰ کشور حادثه‌خیز جهان است، اظهارکرد: در این میان استان گیلان جزء ۵ استان است که بیشترین حوادث در آن رخ می دهد.

ولی‌پور با بیان اینکه کمبود امکالنات امداد و نجات در حوزه روستایی یکی از دغدغه‌های هلال احمر است، افزود: راه‌اندازی خانه‌های با مرکزیت دهستان‌ها یکی از برنامه‌هایی که از سوی جمعیت هلال احمر دنبال می شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به راه‌اندازی ۱۶۰ خانه‌ هلال در دهستان های استان، گفت: امروز نخستین خانه هلال محلات در شهرستان رودسر افتتاح شد.

وی در ادامه با بیان اینکه خانه هلال به‌منظور آمادگی برای ارائه خدمات امدادی و بشردوستانه در هنگام بروز حوادث و سوانح طبیعی و غیرطبیعی افتتاح شده است، بیان‌کرد: ساماندهی و آموزش داوطلبان، ارائه آموزش های عمومی به مردم با هدف ایجاد آمادگی در زمان وقوع حوادث احتمالی و مبارزه با آسیب‌های اجتماعی افتتاح شده است.

ولی‌پور حادثه‌خیز بودن گیلان دلیل راه‌اندازی خانه هلال است، تصریح‌کرد: در طول سال بارها سیل، زلزله، حوادث کوهستانی، ساحلی و بارش برف در استان گیلان هستیم به همین منظور باید از آمادگی کامل برای مقابله با این حوادث برخوردار باشیم.

true
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.


false