×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۰ شهریور - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار،سرهنگ “قاسم جانعلی‌پور” فرمانده انتظامی املش با اعلام این خبر گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر حمل و جابجایی چای فاسد توسط یک کامیون در شهرستان املش٬ بررسی موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.
این مقام انتظامی با بیان اینکه ماموران پلیس آگاهی با انجام تحقیقات کامیون مورد نظر را در مسیر منتهی به یک کارخانه چای شناسایی و متوقف کردند افزود: در بازرسی از این خودرو که مشخص شد متعلق به صاحب کارخانه است ۱۹ تن ۴۹۰ کیلوگرم چای فاسد کشف شد.
وی تصریح کرد: همچنین در بررسی محوطه کارخانه‌ چای مورد نظر ۲۰ تن چای خارجی قاچاق کشف شد.
سرهنگ جانعلی‌پور با اشاره به اینکه در این راستا متهم ۴۰ ساله دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شد بیان داشت: کارشناسان ارزش ریالی چای کشف شده را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان املش در پایان خاطرنشان کرد: قاچاق از عوامل ناامنی اقتصادی در کشور است و پلیس به صورت قانونی و با جدیت با قاچاقچیان برخورد می‌کند.

true
true
true
true

false