×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۱ مهر - ۱۴۰۵  
true
true
فاز اول انتقال آب شرب پنج روستای رودسر  با اعتباری ۶ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید

به گزارش لیجار به نقل از خبرگزاری بسیج گیلان؛ سرهنگ سیداکبر قاسمی، صبح سه شنبه در حاشیه مراسم افتتاح پروژه خط انتقال آب، با بیان اینکه اجرای خط انتقال آب از سال ۱۴۰۱ و با ورود قرارگاه خاتم آغاز شد، اظهار کرد:بخش عمده پروژه طی سال‌های گذشته، با وجود فراز و نشیب‌ها، پیش رفت .

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قدس گیلان با اشاره به تغییر در طراحی و طولانی‌شدن اجرای کار،افزود: به‌دلیل تنش آبی منطقه، عملیات پیش از تکمیل طراحی نهایی آغاز شد و در ادامه مشخص شد لوله‌های اولیه برای بخشی از مسیر مناسب نیستند و باید از لوله فلزی استفاده شود.

وی با بیان اینکه امسال دهستان شوییل در شمار مناطق هدف قرارگاه پیشرفت و آبادانی قرار گرفت، تصریح کرد: پس از بررسی موضوع با مسئولان شهرستان و بازدید کارشناسان از محل، مشخص شد حدود ۸۰۰ متر از پروژه باقی مانده است. برای تکمیل این بخش، استفاده از لوله فلزی و همچنین بهسازی چشمه و احداث مخزن ضروری بود تا آب پس از انتقال از چشمه، وارد مخزن و سپس به خط اصلی هدایت شود.

سرهنگ قاسمی با اشاره به اینکه قرارگاه پیشرفت و آبادانی در دو ماه گذشته این بخش از کار را انجام داده و برای تکمیل حدود ۸۰۰ متر مسیر و اجرای کارهای جانبی، از جمله بهسازی چشمه و احداث مخزن، نزدیک به ۷۰۰ میلیون تومان هزینه کرده است،.گفت : ارزش کل پروژه اجراشده از سوی قرارگاه خاتم را بیش از ۶ میلیارد تومان اعلام کرد.

وی با بیان اینکه آب از چشمه‌ای در ارتفاع ۲ هزار و ۷۵۰ متری و از مسیری صعب‌العبور به منطقه منتقل می‌شود، افزود: طول خط انتقال ۲۱ کیلومتر و مجموع خطوط انتقال و شبکه بیش از ۵۰ کیلومتر است. این پروژه به نام شهید سرلشکر حاجی‌زاده نام‌گذاری شده است.

true
true
true
true

false