×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
۵۴ روستای فومن و شفت در قالب مجتمع بداب از نعمت آب شرب بهره مند می شوند

به گزارش لیجار نقل از دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفای گیلان؛ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان در این بازدید با اشاره به اینکه به ۵۴ روستای شهرستان های فومن و شفت در قالب مجتمع بداب آبرسانی خواهد شد، گفت: با بهره برداری از این مجتمع در چندین مرحله، به ۳۱ روستای شفت و ۲۳ روستای فومن آبرسانی می شود.

 

سید محسن حسینی، جمعیت بهره مند از این مجتمع را بیش از ۲۸ هزار نفر عنوان کرد و افزود: در سال گذشته ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی و ردیف بودجه عمومی برای احداث مجتمع آبرسانی بداب شفت تصویب شد.

 

وی تصریح کرد: حجم عملیاتی این مجتمع شامل اجرای ۶۵۰ کیلومتر لوله گذاری خطوط انتقال و توزیع، حفر ۱۰ حلقه چاه، احداث ۲ باب مخزن زمینی و هوایی و ایستگاه پمپاژ است.

 

نماینده مردم شهرستان های فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر تسریع در روند احداث مجتمع آبرسانی بداب، از پیگیری جهت افزایش و جذب اعتبارات این پروژه خبر داد.

 

خلیل بهروزی فر با اشاره به مشکل کمّیت و کیفیت آب شرب روستاهای جیرده و ملاسرای شهرستان شفت گفت: شرکت آب و فاضلاب استان نیز برای بهبود وضعیت آب شرب این دو روستا اقدام نماید.

 

وی خواستار اجرای پروژه های دفع بهداشتی فاضلاب در روستاهای امامزاده ابراهیم و امامزاده اسحاق شد و افزود: پروژه فاضلاب روستای پلنگ پشت نیز از محل اعتبارات شهرستانی اجرا می شود.

true
true
true
true

false