- ۲۱ آبان ۱۳۹۸
- اخبار , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 17397
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار،سرهنگ “علی رمضانی” فرمانده انتظامی رشت به تشريح اقدامات پليس شهرستان رشت در هفت ماهه اول سال جاري پرداخت و گفت: در هفت ماهه گذشته سال جاري ۳ هزار و ۵۳۶ فقره سرقت كشف و دو هزار و ۱۶۵ سارق در کلانشهر رشت دستگير و به مقام قضائی معرفی شده اند.
وي با بيان اينكه ماموران انتظامي بالغ بر ۱۹۰ کیلو و۲۸۰ گرم انواع موادمخدر را در اين مدت كشف و چند باند موادمخدر را متلاشي كردند تصريح كرد: ۸۲ قبضه اسلحه شكاري غير مجاز و ۵ هزار و ۴۱۰ لیتر سوخت نيز در این مدت كشف شده است.
سرهنگ رمضانی با اشاره به دستگیری ۹۰۷ قاچاقچي و خرده فروش در اين مدت اظهار داشت: در ۷ ماهه سال جاري چهار هزار و ۱۴۲ عدد مواد محترقه غیرمجاز نیز كشف شد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه ۲۹۷ واحد صنفي به علت رعايت نکردن مقررات انتظامي، صنفي و شئونات اسلامي و عدم رعايت مقررات صنفي با دستور مقام قضائي پلمپ شدند اظهار داشت: با هماهنگيهاي به عمل آمده با مقام قضائي، دو هزار و ۱۳۷ دستگاه موتورسيكلت و هزار و ۷۹۱ دستگاه خودرو به علل سرقتي بودن وسيله نقليه، داشتن دستور توقيف قضائي، عدم رعايت قوانين و مقررات، بينظمي در عبور و مرور و … توقيف شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان رشت طرح برخورد با تهیه و توزیع کنندگان مواد مخدر و پیشگیری از سرقت را از اولویت های مهم پلیس اعلام کرد و از شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک مراتب را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=17397
true
true



