- ۰۲ فروردین ۱۴۰۱
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 60660
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رشت، حمید رضا امام پناهی فرماندار رشت با صدور پیامی، عروج ملکوتی عالم ربانی، پرهیزگار، مجاهد، انقلابی و مردمی، حضرت آیت الله رودباری اعلیالله مقامه فی الجنة را تسلیت گفت.
انا لله و انا الیه راجعون
( إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ )
متاسفانه با خبر شدیم روح عالم ربانی آیت الله سید مجتبی رودباری از علمای برجسته گیلان و کشور، نمونه زهد و علم و از خاندانی عالم پرور و فرهیخته که شاگردان بسیاری در راه شناخت و گسترش مکتب اهل بیت تربیت نمود، پس از عمری ترویج معارف اسلامی به ملکوت اعلی پیوست.
ایشان از بسیاری مراجع تقلید گذشته و معاصر ماذون بوده و علاوه بر تالیفات گرانقدرش، ساخت کتابخانه عمومی امیر المومنین(ع) که از بزرگترین کتابخانه های استان است یکی از اقدامات مفید ایشان در راه تربیت و رشد معنوی فرزندان گیلان بوده است.
true
true
https://lijaar.ir/?p=60660
true
true



