×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
پلمب سه مرکز غیرمجاز زیبایی در تالش

به گزارش لیجار به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ( وبدا) ؛ دکتر سعید رستمی اظهار کرد: طی بازدیدهای مداوم و نامحسوس کارشناسان نظارت بر درمان ۳ مرکز غیرمجاز زیبایی در تالش بدلیل دخالت افراد فاقد صلاحیت علمی در امور درمان و انجام خدمات پوست و زیبایی ، شناسایی و با همکاری اداره اماکن نیروی انتظامی، پلمب و افراد متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان تاکید کرد؛ شهروندان برای دریافت هر گونه خدمات درمانی و زیبایی الزاما به مراکز مجاز که دارای پروانه طبابت و مجوز قانونی هستند مراجعه کنند. البته این مجوز باید در معرض دید عموم قرار گرفته باشد .

رستمی گفت: همشهریان می‌توانند هر گونه تخلف مربوط به حوزه درمانی یا دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را به سامانه ۱۹۰ گزارش کنند. همچنین باید از مراجعه به افراد غیر پزشک که به صورت غیر قانونی در امور پزشکی دخالت می‌کنند، خودداری شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false