×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۲۳ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
پخش نان نذری در روز اربعین حسینی (ع)

به گزارش لیجار نقل از خبرنگار کمیته مرکزی خادمین الشهدای استان گیلان ؛ هیئت رزمندگان اسلام شهرستان ماسال در اقدامی شایسته طرحی را با مشارکت مردم با هدف توزیع «نان نذری» به مردم ولایت مدار و شهید پرور شهرستان ماسال در روز اربعین حسینی (ع) اجرا کرد.

تعدادی از نانوایی‌های منطقه ماسال و شاندرمن ” ۷۰درصد ” ضمن اعلام آمادگی برای توزیع نان نذری در روز اربعین حسینی (ع) با سیاه‌پوش کردن مغازه و نصب پرچم‌های منقوش به نام مبارک اهل‌بیت (ع)، فضای داخلی نانوایی‌‌ها را برای انجام این عمل پسندیده آماده کردند.

محمد علی ستیزه گفت:یکی از دعاهای سر زبان مردم، «خدا برکت بدهد!» است.همه مسلمانان این امر غیبی را باور دارند که دو چیز همسان و هم اندازه و میزان، می‌تواند آثار متفاوتی داشته باشد.به گونه‌ای که بهره‌مندی از یکی را به خوبی احساس می‌کنند در حالی که این سود و نفع را در دیگری نمی‌یابند.

اینجاست که مثال مال، خانه، علم وعمر متبرک پیش می‌آید و می‌گوییم:این مال یا این عمر خیلی برکت داشته است.

مسئول اردویی،راهیان نور و گردشگری سپاه قدس گیلان از توزیع نان نذری از عصر روز پنجشنبه ۱۷ مهر ماه آغاز می‌شود و تا پایان ساعت پخت نانوایان روز ادامه خواهد داشت.

true
true
true
true

false