- ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 68832
- پرینت
سایز متن /
به گزارش لیجار ؛ یاسر محجوب رییس سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت ظهر پنجشنبه در آئین اختتامیه جشنواره تئاتر خیابانی «گیلدخت» در رشت، اظهار دلشت: هنر اثرگذارترین ابزار برای فرهنگ سازی و نهادینه کردن فرهنگ است.
وی با تاکید بر نقش هنر در فرهنگ سازی جامعه افزود:دوام، قوام و مانایی انقلاب اسلامی و آرمان های آن با فعالیتهای هنری و فرهنگ تحقق مییابد.
رییس سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت خاطرنشان کرد: تقویت فعالیتهای هنری در بخشهای مختلف باید مورد توجه قرار گیرد.
دبیر شورای سیاستگذاری جشنواره تئاتر خیابانی «گیلدخت» در خصوص ارسال آثار به این جشنواره تصریح کرد: ۲۶ اثر از ۷ استان در سومین دوره این جشنواره ارسال شده است.
وی یادآورشد: با بررسی آثار ارسالی، تعداد ۹ اثر از ۷ استان به بخش داوری راه یافت.
محجوب جشنواره تئاتر خیابانی «گیلدخت» زنان و دفاع مقدس، زنان و مقاومت، زنان و انقلاب اسلامی، زنان و مدافعان حرم، زنان و مدافعان سلامت، زنان و تحکیم بنیان خانواده، زنان و آموزش شهروندی، زنان و حقوق شهروندی، زنان در زندگی شهری، زنان و امنیت اجتماعی، زنان و اقتصاد و کارآفرینی و زنان سرپرست خانوار را از موضوعات سومین جشنواره تئاتر خیابانی «گیلدخت» عنوان کرد.



