×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۶ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر توفیق یعقوبی، متخصص بیماری‌های عفونی و تب دار، در گفت‌وگو با پایگاه خبری وبدا گیلان با بیان اینکه بیماری آنفولانزا در اکثر افراد، خودبه‌خود محدود شونده است و عمدتاً بهبود پیدا می‌کند، گفت: لازم نیست همه افراد از واکسن آنفولانزا استفاده کنند.

دکتر یعقوبی یادآور شد: واکسن آنفولانزا برای کسانی توصیه می‌شود که بالای ۶۰ سال سن، بیماران قلبی و ریوی شدید و مزمن، بیماران دیابتی غیر کنترل‌شده، شیمی‌درمانی شده‌ها و بیماران مزمن کبدی هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید کرد: مادران باردار در سه‌ماهه دوم و سوم و قشر عظیم کادر بهداشت و درمان به دلیل اینکه در معرض بیماران هستند و در صورت مبتلا شدن به بیماری آنفولانزا ممکن است در مراجعات بالینی بیماری را به مردم منتقل کنند نیز توصیه می‌شود تا از واکسن آنفولانزا استفاده کنند

true
true
true
true

false