×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار نقل از روابط عمومی– حسین اکبر مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان با ضروری دانستن فراگیری و نهادینه شدن ارزش های اخلاقی و الگوپذیری از ایثارگران سرافراز،گفت: این شرکت در راستای تحقق این مهم اقدام به تهیه کتاب خاطرات و زندگینامه ایثارگران شرکت گاز استان گیلان نموده است.

مهندس اکبر در ادامه ایثارگران را الگو و سرمشق جامعه کنونی عنوان کرد و افزود: ایثارگران عزیز باید با از خود گذشتگی، الگوی جامعه به خصوص جوانان ما باشند.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان در بخش پایانی اضافه کرد : تعالی و پیشرفت جامعه امروز مدیون جانفشانی های رزمندگان دیروز و ایثارگران امروز است، لذا علاوه بر تکریم ایثارگران باید به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه همت نماییم.

ویژگی های کتاب

شهرام مداح حسینی رییس روابط عمومی شرکت گاز استان گیلان با برشمردن مطالب و ویژ گی های کتاب گفت: بر اساس مصوبه شورای فرهنگی گاز گیلان، شرکت گاز طی قراردادی با موسسه جامعه پژوهشگران قلم گیلان، مصاحبه، خاطرات و نظرات خانواده معزز شهدا و ایثارگران شاغل در شرکت گاز را در قالب یک کتاب ۳۰۰ صفحه ای تهیه و چاپ می نماید.

لازم به توضیح است شرکت گاز استان گیلان دارای ۸۲ کارمند جانباز، رزمنده و آزاده و ۶۱ کارمند از خانواده معزز ایثارگر می باشد.

true
true
true
true

false