×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
مودم های مربوط به سرویس فیبر نوری را با جهت گیری تولید داخل تهیه می کنیم

به گزارش لیجار به نقل از ستاد خبری مخابرات در نمایشگاه تلکام، وی افزود: شرکت نوران تولید کننده مودم های لازم برای سرویس های فیبر نوری است.

عضو هیات مدیره نوران گفت: در تجهیزات مایکروویو با شرکت های خصوصی برای ارتباط دیتا با ظرفیت بالا کار می کنیم هم چنین در حوزه هوشمند سازی منازل نیز فعالیت های توسط شرکت نوران انجام شده است.

صادقی اظهار داشت: با توجه به سیاست های کلی نظام، ارجحیت فعالیت را به سمت تولید برده ایم و به ویژه با توجه به گسترش فیبر نوری در بخش تولید مودم های مورد نیاز، در بخش تولید مودم های مورد نیاز برای پوشش فیبر نوری تمرکز بیشتری انجام داده ایم.

وی مهم ترین چالش فعلی تلکام را حرکت به سمت بومی سازی و خودکفایی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد و افزود: کشور ما می تواند با استفاده از ظرفیت های موجود و توجه به گستردگی فیبر نوری و بازتعریف ارتباطات ثابت، بستر سخت افزاری و هم چنین ارائه محتوی رو به بهترین صورت به مشتریان ارائه دهد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false