- ۱۸ خرداد ۱۳۹۸
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 10236
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

رشت-لیجار:آتش سوزی یک فروشگاه لوازم کشاورزی و شیمیایی در رشت امروز شنبه با تلاش ۲۸ آتش نشان مهار شد.
به گزارش لیجار، شهرام مومنی معاون عملیات سازمان آتش نشانی رشت در خصوص این حادثه اظهار داشت:حادثه آتش سوزی یک فروشگاه لوازم کشاورزی و شیمیایی ظهر امروز به مرکز ستاد فرماندهی ۱۲۵ این سازمان اطلاع داده شد که بلافاصله ۲۸ آتش نشان به همراه هشت دستگاه خودروی اطفایی از چهار ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه در خیابان شریعتی رشت اعزام شدند.
شهرام مؤمنی با بیان اینکه به دلیل شکسته شدن شیشه های سکوریت بر اثر گرمای شدید، دود و شعله از بالکن این فروشگاه مشاهده میشد، افزود: با توجه به احتمال سرایت و وجود مواد شیمیایی آتش نشانان نسبت به ایمن سازی محل حادثه، مهار و اطفای آن اقدام کردند.
وی اتصال در سیم کشی برق از ناحیه کولر را علت این آتش سوزی عنوان و اظهار کرد: در این آتش سوزی با اقدام به موقع آتش نشانان از گسترش و پیش روی آتش به ساختمانهای مجاور جلوگیری شد.
وی با بیان اینکه در این آتش سوزی به کسی آسیب جانی نرسید خاطر نشان کرد: این فروشگاه از بیمه آتش سوزی برخوردار نبود.
true
true
https://lijaar.ir/?p=10236
true
true



