×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار،سرهنگ “امير طالبي” رئیس پليس راهور گيلان با اشاره به اينكه این اقدام در راستای تصمیمات ستاد مقابله با کرونا گرفته شده است گفت: به دلیل کثرت مراجعه کنندگان به مراکز تعویض پلاک و رعایت نشدن فاصله‌گذاری اجتماعی و فیزیکی احتمال شیوع ویروس کرونا متصور است.

این مقام انتظامی افزود: آموزشگاه‌های رانندگی و همه آزمون‌های مربوط به گواهینامه رانندگی در سطوح مختلف نیز برابر تصمیم ستاد مقابله با کرونا کشور تا اطلاع بعدی و فراهم شدن شرایط ایمنی لازم تعطیل خواهد بود.

وی ادامه داد: منع تردد خودروهاي پلاک داخل استان در معابر استانی نیز برطرف شده است و خودروهای پلاک بومی از این پس می‌توانند در معابر داخلی استان تردد کنند، اما منع تردد برای خودروهای پلاک غیر بومی استان همچنان وجود دارد و از ورود آنها به داخل گيلان جلوگیری می‌شود.

رئیس پليس راهنمایی و رانندگی استان گيلان در پايان خاطرنشان کرد: هرگونه تغییر در اجرای طرح‌های ترافیکی و اطلاعیه‌های مرتبط در این زمینه نیز از طریق پلیس راهنمایی رانندگی اعلام خواهد شد.

true
true
true
true

false