×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
مدیریت ها باید از حالت سلیقگی خارج و بر اساس یک دستور العمل واحد باشند

به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، کمال تنها مدیرکل امور ورزشی وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر یک روزه خود به گیلان ضمن دیدار با سیاوش آقاجانی، به همراه پهلوان یلی مدیر امور اجتماعی اداره کل از مجتمع رفاهی و تفریحی کارگران کشور (سنگاچین بندر انزلی) و مجموعه ورزشی فرهنگی کارگران رشت بازدید کرد.

کمال تنها در نشست با سیاوش آقاجانی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: پتانسیل و ظرفیت مجموعه های ورزشی استان گیلان در ارایه خدمات ورزشی و رفاهی به جامعه هدف بسیار زیاد است که باید مورد حمایت قرارگیرد.

وی افزود: به زودی با دستور مقام عالی وزارت و پیگیری های معاونت فرهنگی اجتماعی  شاهد تحول در مجموعه های رفاهی و ورزشی کارگری کشور خواهیم بود.

سیاوش آقاجانی نیز در این نشست گفت: مدیریت مجموعه های ورزشی کارگران باید از حالت سلیقگی خارج و بر اساس یک دستور العمل واحد با رویکرد ارایه خدمات بهتر به جامعه هدف اداره شوند.

وی تصریح کرد: برخی از دستورالعمل های فعلی نیازمند بازبینی و تغییرات هستند تا کاربردی تر شوند.

 

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false