×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار،دکتر محمد حسین شهدی نژاد مدیردرمان تامین اجتماعی استان گیلان با اعلام خبر فوق اظهار داشت : علیرغم اینکه از ابتدای اسفند ۹۸ بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت به عنوان مرکز پذیرش بیماران کووید ۱۹ قرار گرفت و انجام اعمال جراحی در بیمارستان تعطیل گردید پزشکان متخصص بیمارستان توانستنددر سال گذشته به بیش از ۸۲۰۰ بیمار نیازمند به عمل جراحی خدمت ارائه نمایند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان گیلان افزود: که در این مدت بیش از ۱۰۰۰ مورد عمل جراحی ارتوپدی ، نزدیک به ۵۰۰ مورد عمل جراحی مغز و اعصاب ، نزدیک به ۱۵۰۰ مورد عمل جراحی چشم وهمچنین اعمال جراحی عمومی، زنان و زایمان ، گوش و حلق و بینی در بیمارستان انجام گرفت.

دکتر شهدی نژاد تعداد مراجعین سرپایی پذیرش شده در ۱۳ مرکز درمانی ملکی استان را بیش از یک میلیون و ۸۶۰ هزار بیمار عنوان نمود و اظهار داشت که در این مدت بیش از ۲ میلیون و ۵۰هزار بیمار به واحد های پاراکلینیکی مراکز ملکی استان مراجعه نمودند واز خدمات آزمایشگاهی ، رادیو لوژی ، فیزیو تراپی و… بهره مند شدند.

true
true
true
true

false