- ۰۱ دی ۱۳۹۹
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 37475
- پرینت
سایز متن /

به گزارش لیجار،علی حسین نژاد مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با اعلام این خبر افزود : بر اساس اعلام مرکز فناوری اطلاعات ، آمار و محاسبات این سازمان ، از تاریخ ۱۹ آبان ماه یعنی آغاز طرح ۳۰۷۰ تامین اجتماعی که بمنظور توسعه خدمات غیرحضوری صورت گرفته و با رونمایی از امکان ارائه هدیه ازدواج بیمه شدگان در اولین هفته این طرح تا تاریخ ۲۸ آذرماه ، تعداد ۷۷۷۳ فقره سند کمک هزینه ازدواج در سطح شعب تامین اجتماعی کشور صادر گردیده که از این بین ۴۲ درصد آنها یعنی ۳۲۸۵ مورد بصورت غیرحضوری بوده است .
وی خاطر نشان ساخت :بابت این تعهد مجموعاً ۲۰۳ میلیارد ریال در این مدت پرداخت گردیده که ۴۱ درصد آن یعنی ۸۴ میلیارد ریال بصورت آنلاین انجام پذیرفته است .
شایان ذکر است از زمان ارائه خدمت مذکور بصورت غیرحضوری ، نیاز به درخواست از سوی بیمه شده برای دریافت این تعهد وجود نداشته و انجام فرایندها از طریق ارتباط مستقیم با سازمان ثبت احوال صورت میگیرد .



