- ۱۱ فروردین ۱۴۰۳
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 80840
- پرینت
سایز متن /
به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان؛ مهرداد بذرپاش به وضعیت میزبانی گیلان از مسافران نوروزی نیز اشاره و ادامه داد: در ایام تعطیلات، یک میلیون و ۴۰۰ هزار خودرو وارد استان گیلان شد که از این بابت این استان پس از مازندران رتبه دوم را در کشور در خصوص ورودی خودروها دارد؛ ضمن اینکه تاکنون یک میلیون و یکصد هزار خودرو از این استان خارج شدند.
بذرپاش بیان کرد: البته برای بررسی وضعیت محورهای مواصلاتی گیلان به این استان سفر کردیم و با توجه به اینکه آزادراه منجیل – رودبار در روزهای پایانی سال گذشته افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار گرفت، شاهد کاهش بار ترافیکی در این منطقه هستیم.
وی اضافه کرد: مسافرانی که در این مسیر تردد می کردند، شاهد ترافیک سنگینی بودند و حتی چند ساعت در این ترافیک می ماندند اما با افتتاح این آزادراه و اصلاحات ترافیکی که انجام شده، باعث کاهش بار ترافیکی در این منطقه شده و این مشکل برطرف شده است.



