- ۰۳ اسفند ۱۴۰۰
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 59803
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان ، بر اساس ماده ۸۳ قانون این سازمان ، سهم مستمری هر یک از بازماندگان بیمه شده متوفی به شرح زیر می باشد :
میزان مستمری همسر بیمه شده متوفی معادل پنجاه درصد مستمری استحقاقی بیمه شده است و در صورتی که بیمه شده مرد دارای چند همسر دائم باشد مستمری به تساوی بین آنها تقسیم خواهد شد .
میزان مستمری هر فرزند بیمه شده متوفی معادل ۲۵ درصد مستمری استحقاقی بیمه شده می باشد و در صورتی که پدر و مادر هر دو فوت نمایند مستمری او دو برابر خواهد بود .
میزان مستمری هر یک از پدر و مادر متوفی معادل بیست درصد مستمری استحقاقی بیمه شده میباشد .
مجموع مستمری بازماندگان بیمه شده متوفی نباید از میزان مستمری استحقاقی متوفی تجاوز نماید و هرگاه مجموع مستمری از این میزان تجاوز کند سهم هر یک از مستمری بگیران به نسبت تقلیل داده می شود و در این صورت اگر یکی از مستمری بگیران فوت شود یا فاقد شرایط استحقاقی گردد سهم بقیه آنان افزایش خواهد یافت و در هر حال بازماندگان بیمه شده از صد در صد مستمری بازماندگان متوفی استفاده خواهند کرد.
true
true
https://lijaar.ir/?p=59803
true
true



