- ۰۶ دی ۱۴۰۱
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 67140
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار ؛ افشار ربانی در گفت و گو با روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به روند رو به رشد عملیات تخلیه و بارگیری کالاها در مجتمع بندری انزلی اظهار داشت: در بخش تخلیه و بارگیری آهن آلات رشد چمشگیر و پلکانی با رشد ۱۰۰ درصدی در سال جاری نسبت مدت مشابه سال گذشته شاهد بودیم.
وی افزود: در بخش تخلیه ذرت نیز روند رو به رشدی در آذر ماه امسال نسبت ماه های گذشته داشتیم و فقط در آذر ماه ۳۰ هزار تن تخلیه ذرت را تجربه کردیم.
رئیس اداره امور بندری اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان در مورد رشد ۷۳۲ درصدی ترانزیت کالا در آذر ماه ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، خاطرنشان کرد: در آذر سال گذشته هزار و ۲۳ تن کالا در مجتمع بندرانزلی ترانزیت شده است و این در حالی است که در آذر امسال با ۸ هزار و ۵۱۵ تن رشد قابل ملاحظه ای را داشتیم.
ربانی با اشاره به تخلیه و بارگیری کانتینر در مجتمع بندری انزلی اذعان داشت: در آذر ماه امسال ۸۷۳ TEU عملیات کانتینری صورت پذیرفته است که نسبت مدت مشابه سال گذشته ۱۱۱ درصد رشد در این بندر داشته ایم.
true
true
https://lijaar.ir/?p=67140
true
true



