- ۱۲ شهریور ۱۳۹۹
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 31176
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار،شرکت تالو کیا پارس با ارائه ایده محوری طراحی مدارات پایش و فرمان مبتنی بر فناوری نوین به عنوان هسته فناور مورد حمایت مرکز رشد واحده ای فناور انزلی قرار گرفت و پذیرش شد و با تلاش و همت آقای حسن اورمز و همکارانش این ایده را طراحی و گواهی ثبت اختراع آن را اخذ نمود و اکنون به عنوان شرکت فناور در ساختار پارک علم و فناروی گیلان خط تولید این اختراع را راه اندازی نمودند.
مدیر شرکت تالو کیا پارس سازنده محافظ پمپ آب دارای کارشناسی برق و قدرت است که از سال ۹۰وارد این واحد شده و از تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی برای ساخت این دستگاه بهره برده است.
« حسن اورمز » با بیان اینکه در حال حاضر برای تولید انبوه این محصول به مبالغ بیشتری نیاز دارد، گفت: برای ساخت این محصول از عناصر الکترونیک قدرت استفاده شده است که از خرابی پلاتین، چسبندگی اتومات و از گیرپاژ پمپ آب جلوگیری کرده و با از کار انداختن پمپ مانع از سوختن آن می شود.
وی خاطر نشان کرد : این محصول در آزمایشات متعدد موفق عمل کرده است و شش ماه وارانتی تعویض و ۱۵ماه گارنتی تعمیر دارد.
در مرکز رشد واحد های فناور شهرستان بندرانزلی حدود ۳۲شرکت با اشتغالزایی ۱۱۰ نفر در حوزه های فناوری اطلاعات، مکانیک، الکترونیک، زیست شناسی و خدمات تخصصی فعالیت می کنند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=31176
true
true



