- ۰۷ آبان ۱۳۹۹
- اخبار , خبر برگزیده , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 34555
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار،سردار “عزيزاله ملكي” در اين خصوص گفت: در پی اعلام شکایت مدیریت امور شعب یکی از بانکهاي شهرستان رشت مبنی بر اخذ تسهیلات غیرمجاز، رسیدگی به این موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت.
فرمانده انتظامي گيلان با بیان اینکه پس از بررسیهای تخصصی و فنی، صحت موضوع با کشف اسناد جعلی در پروندههای اخذ تسهیلات برای پلیس محرز شد افزود: با هماهنگي قضائي متهم ۳۷ ساله اخذ تسهیلات غیرمجاز شناسایی و دستگیر شد.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: متهم پس از تبانی با کارمند وقت بانک و استفاده از اوراق و اسناد مجعول اقدام به دریافت تسهیلات غیرمجاز بانکی به نام اشخاص غیرحقیقی کرده و در قبال این کار مبالغی را به کارمند بانک پرداخت ميكرد.
سردار ملكي بیان داشت: متهم پس از مواجهه با دلایل و مستندات بررسی شده پلیس به اخذ تسهیلات با اسناد مجعول به ارزش ۴۴ ميليارد ریال اعتراف کرد.
فرمانده انتظامي استان گيلان در پایان با اشاره به اینکه همدست ۳۹ ساله متهم نیز دستگیر شد خاطرنشان کرد: متهمان با تشکیل پرونده براي سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=34555
true
true



