×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۶ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
در راستای تامین برق پایدار برای مردم شریف شهرستان قریب به ۱۰ كیلومتر شبكه فرسوده با كابل خودنگهدار جایگزین شد

به گزارش لیجار،بهامین خاطرنشان کرد: در راستای واگذاری انشعاب برق به متقاضیان جدید از ابتدای سال تا پایان مهرماه ۹۴۲ مشترک جدید به مشرکین امور توزیع برق آستارا افزوده شد.

وی گفت: تا پایان مهر ماه ۱۶ پروژه برای رفع ضعف برق مشترکین به اجراء درآمد و تلاش خواهد شد این موضوع تا پایان سال با جدیت پیگیری شود.

مدیر توزیع برق شهرستان آستارا اظهار داشت: باوجود تنگناهای مالی و شیوع گسترده کرونا، از ابتدای سال تا پایان مهر ۹۹ و با تلاش همکاران امور توزیع برق آستارا ۱٫۱ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و ۲٫۳ کیلومتر شبکه فشار متوسط در سطح این شهرستان احداث شده است.

بهامین افزود: از ابتدای سال ۲ دستگاه ترانسفورماتور نصب شد و تعداد ۶ دستگاه ترانسفورماتور برق تعمیر و افزایش قدرت داده شد.

وی گفت: درراستای تامین برق پایدار برای مردم شریف شهرستان قریب به ۱۰ کیلومتر شبکه فرسوده با کابل خودنگهدار جایگزین شد و تلاش می شود با برنامه ریزی مناسب و پس از جذب اعتبارات لازم بازسازی شبکه های فرسوده با سرعت و جدیت انجام پذیرد تا در طول سال به ویژه در زمان وقوع بحران های جوی کمترین مشکل برای مشترکین محترم اتفاق بیفتد.

مدیر توزیع برق شهرستان آستارا تاکید کرد: با پیگیری همکاران و اجرای طرح جهادی وصول مطالبات، درصد وصول مطالبات در کل شهرستان ۱۰۲٫۶۵درصد می باشد .

بهامین در خاتمه ضمن تشکر از مردم و مسئولین این شهرستان در همراهی امور توزیع برق آستارا برای انجام پروژه ها و خدمت رسانی به مردم گفت: برای مجموع اقدامات مذکور تا پایان مهر سالجاری ۳۵ میلیارد ریال اعتبار صرف شده است و امیدواریم با تلاش همکاران بتوانیم خدماتی شایسته به مردم شریف شهرستان ارائه کنیم.

true
true
true
true

false