×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار نقل از خبرگزاری فارس از رشت، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعید مهدوی امروز با حضور در تحریریه خبرگزاری فارس گیلان با اشاره به شرایط امسال محرم با توجه به اقتضائات شرایط کرونایی و دستور رهبر انقلاب مبنی بر اطاعت از ستاد کرونا از طرف دیگر اظهار کرد: عقل سلیم حکم می‌کند ما رعایت کنیم و تنها مربوط به تبعیت صرف از دستورات بهداشتی نبود بلکه وقتی نائب امام زمان (عج) امر می‌کند قصه تنها یک امر جسمانی نیست.

وی با اشاره به فعالیت ۹۱۷ هیئت و مسجد فعال در گیلان، گفت: باوجوداینکه کارشناسان بهداشت در فرایند زمانی کوتاه دو دستورالعمل دادند و گفتند سقف ۶ متر به بالا حکم فضای باز را دارد، یک شب مانده به محرم اعلام کردند فقط باید فضای عزاداری باز باشد هیئتی‌ها هم مانده بودند چه‌کاری کنند که نه حرف رهبر زمین بماند و هم مراسم برگزار کنند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان با اذعان به اینکه درصد بالایی از کارشناسان اعلام کردند دستورات ستاد مقابله با کرونا در شمار بالایی از هیئات رعایت شد، افزود: تبعیت از حکم ولی‌فقیه از زیبایی‌های محرم امسال بود، البته در گیلان با توجه به اقتضای زیست‌بوم نوع اعمال دستورات ستاد کرونا یک انعطاف‌هایی هم داشتیم اما درنهایت اطاعت از امر ولی‌فقیه بود.

مهدوی با بیان اینکه درباره ماسک زدن نیز وقتی رهبر انقلاب امر کردند مردم بیشتر رعایت کردند، گفت: یکی از مؤلفه‌های تمدن‌سازی رسیدن به مدیریت سلایق و افکار مردم بر اساس امر دینی و ولایی است، واقعیت‌هایی در حال ظهور است که متأسفانه در رسانه نتوانستیم به آن خوب بپردازیم، مثلاً در ماسک زدن پس از فرمان رهبری درصد التزام مردم افزایش یافت.

وی با بیان اینکه برخی مواقع گمان می‌کنیم فردی که ظاهر مذهبی ندارد پس فضای عملی درباره التزام دینی کم است، افزود: این مطلب درست نیست شاید به قول معروف ظاهر برخی غلط‌انداز باشد اما این افراد در باطن تابع ولی‌فقیه و رهبر انقلاب هستند.

مدیرکل سازمان تبلیغات گیلان با اشاره برخی نظرهای مخدوش برگرفته از نظرسنجی‌های نادرست غربی و انتشار کورکورانه آن یک روز بعد از عاشورای حسینی بیان کرد: غالب بچه‌های هیئتی خودشان دستورالعمل‌ها را جدی گرفتند و ما نیز برای حرکت اقناعی از مدت‌ها پیش از محرم جلسات مکرری با هیئات و مؤثرین در سازمان تبلیغات داشتیم.

مهدوی نهضت فضاسازی محیطی عزای حسینی توسط مردم در رشت را یکی از زیبایی‌های محرم امسال دانست و گفت: تأخیر و تعلل فضا ساز به محیطی هم که در رشت موردانتقاد بود بعد جبران شد و مردم و هیئتی‌ها نیز پای‌کار آمدند و به پویش پیوستد و بر سر در هر خانه یک پرچمی نصب شد.

وی با بیان اینکه امسال در گیلان ناظر به ساماندهی درست هیئات مذهبی، در سطح ملی هم حضور خوبی داشتیم، افزود: امسال خود مراسم عاشورا یا برخی مجموعه‌های هیئتی گیلان را شبکه‌های متعدد ملی انعکاس می‌دادند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان با تقدیر و تشکر ویژه از رسانه‌ها، هیئات و مساجد در تعظیم شعائر حسینی و انعکاس این ارادت‌ها بیان کرد: هیئات در عین اینکه برای اباعبدالله عزاداری کردند و تمامی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند به‌طور ویژه تشکر می‌کنم هم از هیئات سنتی که پذیرفتند و دسته روی و علم‌بران انجام ندادند.

مهدوی با اذعان به اینکه گیلانی‌ها تنها در دفاع مقدس حماسه‌آفرین نبودند، بیان کرد: در کرونا نیز همین بچه هیئتی‌ها و مجموعه‌های مذهبی کم نگذاشتند، طلبه‌های جهادی نیز در غسل و تدفین و کفن کرونایی هم‌طراز یک شهر مذهبی مانند قم که پر از طلبه و عالم و مجتهد است جلو آمدیم و در حوزه ایثار و خدمت به بیماران و بیمارستان‌ها فعالیت داشتیم.

وی با تأکید بر تعامل رسانه‌هایی از قبیل فارس با سازمان‌ها برای روایت و انعکاس اقدامات گفت: پرداختن هنرمندانه و به بیانی روایتگری در حوزه خبر یکی از روش‌هایی است که رسانه‌ها می‌توانند از این طریق به بهترین شکل به رسالت خود بپردازند.

محرم امسال سال آزمون بصیرتی همه ازجمله رسانه‌ها بود

مدیر خبرگزاری فارس گیلان نیز در این دیدار با بیان اینکه فارس پیش‌تر از سایر رسانه‌ها دو پویش لشکر خوبان و کمک مؤمنانه را در زمان کرونا به راه انداخت، اظهار کرد: پس از اعلام پویش مواسات خبرگزاری فارس این دو پویش را در قالب طرح مواسات پیش گرفت.

ابراهیم افشاری با تأکید بر اینکه امروز در عرصه روایت‌ها قرار داریم، گفت، در خبرگزاری فارس گیلان نیز امسال سعی کردیم روضه‌های خانگی و کمک‌های هیئات و فعالیت‌های محرم را روایتگری کنیم و سهمی در این اتفاق بزرگ داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه محرم امسال سال آزمون بصیرتی همه ازجمله رسانه‌ها بود، بیان کرد: فعالیت خالصانه هیئات و تکایای سیار در طول محرم و جهت‌دهی به نذری‌ها از سایر اقدامات خبرنگاران فارس گیلان بود.

افشاری با تأکید بر اینکه باید سعی کنیم از دل اتفاقات تلخ خبر خوب درآوریم و زاویه دید را تغییر دهیم، افزود: یکی از دغدغه‌های ما در حوزه روایتگری خبر، داشتن عینکی برای خوب دیدن و انعکاس خوبی‌های اتفاقت تلخ و شرایط دشوار است.

true
true
true
true

false