×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار،حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعید مهدوی در سومین جلسه طرح اندیشه انقلاب اسلامی ایران در سالن اجتماعات بسیج دانشجویی با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب یکی از مصادیق شعائر الهی در عصر کنونی است، اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های شعائر الهی این است که سبب انسجام مسلمانان پیوند دنیا و آخرت می‌شود و مثال بارز شعائر الهی عمل حج است.

وی با بیان اینکه شعائر الهی نشانه‌ای از حاکمیت الهی است، افزود: امروز برای دریافت میزان اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب، باید واکنش دشمنان نسبت به این بیانیه را بررسی کنیم‌.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان گیلان ایجاد تمدن نوین اسلامی را به معنای تحقق یک خواسته دیرینه الهی دانست و گفت: عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب سبب ایجاد تقوا در قلوب عاملین به آن می‌شود.

مهدوی با تأکید بر اینکه عمل کردن به بیانیه گام دوم انقلاب مصداق بارز تعظیم شعائر الهی است، بیان کرد: تعظیم شعائر الهی نخستین مرتبه کسب شناخت است‌.

وی با بیان اینکه امروز دشمن به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی در نظام اسلامی است، افزود: صدور بیانیه گام دوم انقلاب و نیز عملیاتی شدن آن سبب خنثی شدن نقشه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی و ملت ایران می‌شود.

مسؤول نمایندگی آستان قدس رضوی در گیلان بیانیه گام دوم انقلاب را تذکری در راستای ایجاد نظام تمدن‌ساز توحیدی دانست و بیان کرد: عقبه فکری بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تأکید مجدد بر اصولی است که انبیاء الهی بر آن تأکید داشتند‌.

مهدوی با اذعان به اینکه مقام معظم رهبری صرفاً برای تحقق اهداف سیاسی بر لزوم تکیه‌بر ظرفیت جوانان تأکید نمی‌کنند، گفت: رهبر انقلاب با توجه به باورهای قرآنی و اعتقاد عمیقشان به جوانان بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های بالای آن‌ها تأکید می‌کنند‌.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) در راستای لزوم بهره‌مندی از ظرفیت جوانان تصریح کرد: بنا به فرموده پیامبر اکرم (ص)، جوانان به دلیل رقیق‌القلب بودن بیشتر به دنبال توجه به شعائر الهی هستند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان گیلان جوانان را مخاطب اصلی بیانیه گام دوم انقلاب دانست و گفت: حضور مقام معظم رهبری در میدان‌ها دفاع از انقلاب در دورانی جوانی، ازجمله دلایل تأکید ایشان بر لزوم استفاده از ظرفیت جوانان است.

مهدوی با اشاره به دلایل مقام معظم رهبری بر لزوم استفاده از ظرفیت و توانایی‌های جوانان افزود: عدم کارآمدی برخی خواص در مقاطع مختلف سبب شده است تا مقام معظم رهبری پیگیر تحقق استفاده از ظرفیت جوانان شوند.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص توجه ویژه به مسئله «جهاد اکبر» تصریح کرد: نگارش بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری نشان‌دهنده آن است که ایشان همچنان در مسیر تحقق اهداف آرمانی انقلاب اسلامی در حال مجاهدت هستند.

مسؤول نمایندگی آستان قدس رضوی در گیلان با بیان اینکه طبق فرموده مقام معظم رهبری، جوانان گام نخست انقلاب را مدیریت و ساماندهی کردند، گفت: بنا به تأکید ایشان، امروز نیز لازم است تا جوانان مدیریت و ساماندهی گام دوم انقلاب را به دست بگیرند.

مهدوی با اشاره به اینکه امروز مقام معظم رهبری به‌طور کامل از خواص کشور ناامید شده‌اند، بیان کرد: متأسفانه خواص در طول انقلاب اسلامی نتوانستند عدالت اجتماعی را در جامعه پیاده کنند و امروز حضور جوانان درصحنه‌های اجتماعی لازمه تحقق عدالت است.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان گیلان با اذعان به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، میزان اسلام‌گرایی در اروپا ۱۶ برابر شد، افزود: یکی از دلایل ایجاد داعش جلوگیری از اسلام‌گرایی اروپائیان به‌ویژه جوانان بود.

true
true
true
true

false