×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
جمع‌آوري و دستگيري قاچاقچيان، خرده‌فروشان و معتادان در گيلان/ كشف بيش از ۸۵۰ كيلو مواد مخدر

به گزارش لیجار ؛ سردار “عزيزاله ملكي” با بیان اینکه سال‌ها است که مواد مخدر به عنوان یک تهدید جدی جامعه بشری به ویژه نسل جوان را در معرض خطر قرار داده، اظهار داشت: مجموعه انتظامی خط مقدم مبارزه با مواد مخدر است و در این راستا با عزم جدی و راسخ با این پدیده شوم مبارزه می‌کند.

وي در ادامه با اشاره به اينكه با هدف افزایش میزان رضایتمندی شهروندان، تشکیل قرارگاه تشدید برخورد با قاچاقچيان و خرده فروشان مواد مخدر و ساماندهی و جمع‌آوری معتادان متجاهر به عنوان یک ماموریت جدی و اولویت‌دار در دستور کار پلیس قرار دارد، افزود: در اين راستا پليس مبارزه با مواد مخدر استان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و با همکاری ساير يگان‌هاي انتظامي طرح ۵۰ روزه را در سطح استان گيلان اجرا كرد.

فرمانده انتظامي استان گيلان از دستگيري ۱۵۱ سرشاخه اصلی قاچاق مواد افيوني و هزار و ۲۸۷ خرده فروش مواد مخدر و جمع‌آوري ۲ هزار و ۷۶۶ معتاد متجاهر در اين مدت خبر داد و تصريح كرد: دستگیری خرده فروشان مواد مخدر و جمع‌آوري معتادان متجاهر به ترتيب، ۸۹ و ۱۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

اين مقام ارشد انتظامي به كشف ۵۹۴ كيلوگرم ترياك، ۳۵ كيلوگرم حشيش، ۳۳ كيلوگرم هروئين، ۲۰ كيلوگرم شيشه و ۱۷۶ كيلوگرم ساير مواد مخدر از اين افراد خبر داد و گفت: قاچاقاچيان و خرده فروشان مواد مخدر با تشكيل پرونده در اختيار مرجع قضائي قرار گرفتند و معتادان متجاهر نيز به مراکز درمانی و بازپروری معرفي شدند.

سردار ملكي در پایان بر نقش موثر و سازنده سایر دستگاه‌های متولی و مسئول در یاری رساندن به پلیس در امر مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و بيان داشت: از آنجایی که در پذیرش معتادان متجاهر توسط مراکز مربوطه همچنان مشکلاتی وجود دارد، امیدواریم با تشریک مساعی و هم‌افزایی‌های بیشتر با نهادهای متولی و دستگاه‌های مسئولیت‌دار در این حوزه، بتوانیم شاهد ایجاد ظرفیت‌های بیش از پیش در پذیرش اين افراد باشیم.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false