- ۱۳ مهر ۱۳۹۸
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 14917
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true

به گزارش لیجار،دکتر پیمان اسدی مدیر مرکز فوریت های پزشکی گیلان با اعلام این خبرگفت:روز چهارشنبه ۱۰ مهر ماه ۹۸ در ساعت ۱۲:۰۱ گزارشی مبنی بر ضعف و بی حالی ، بی حسی اندام ها و سختی در تکلم خانمی ۶۸ ساله در ایستگاه قطارلوشان به اورژانس ١١۵ اعلام شد.
وی افزود:بلافاصله تکنسین های اورژانس لوشان جهت انجام اقدامات درمانی به محل اعزام شدند و به بررسی خانم ۶۸ ساله که مسافر قطار مشهد رشت بود پرداختند.
دکتر اسدی خاطرنشان کرد:پس از بررسی علائم وی که دچار ضعف و بی حالی ، بی حسی اندام ها و سختی در تکلم شده بود و انجام تست های لازم توسط تکنسین های اورژانس ۱۱۵ و انجام مشاوره تلفنی با پزشکی مرکز(۱۰۵۰)، احتمال سکته مغزی برای این فرد داده شد.
وی تصریح کرد:بلافاصله بیمار در قالب طرح ۷۲۴(مدیریت درمان سکته حاد مغزی) به بیمارستان پورسینای رشت انتقال داده شد و با اقدامات درمانی مناسب از صدمات احتمالی نجات یافت.
true
true
https://lijaar.ir/?p=14917
true
true



