×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۶ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار،دکترمحمدحسین شهدی نژاد مدیردرمان تامین اجتماعی استان گیلان با اشاره به خارج شدن تنها بیمارستان تحت پوشش تأمین اجتماعی در گیلان از قرنطینه کرونا اظهار داشت: بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت بنا بر مصوبه ستاد استانی مقابله با کرونا پس از پذیرش قریب به ۱۰۰۰ بیمار کرونایی و بالاترین تعداد ترخیص یافتگی بهبودیافتگان از فضای قرنطینگی خارج شد.

وی با بیان اینکه بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) می‌تواند به پذیرش بیماران عادی بپردازد، افزود: این خبر نشان از فروکش کردن آمار مبتلایان به کروناویروس می‌دهد و از طرفی دیگر می‌تواند به خدمات درمانی خود به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی بپردازد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی گیلان با اشاره به زمان‌بر بودن خارج شدن قرنطینگی بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) و تبدیل آن به بیمارستان عادی گفت: در حال حاضر حدود ۲۸ بیمار در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) بستری هستند که ۹ تن از آن‌ها در مرکز ICU و مابقی در سایر بخش‌ها فرایند درمان را سپری می‌کنند و از زمان ترخیص، این بیماران نیازمند فرصتی ۱۰ روزه برای ضدعفونی تمامی بخش‌ها هستیم.

دکترشهدی نژاد با بیان اینکه اغلب مراجعه‌کنندگان به بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) بازنشستگان تأمین اجتماعی هستند، تصریح کرد: این قشر از جامعه با ریسک بالا محسوب می‌شوند و به همین دلیل نباید بیماری در بیمارستان حاضر شود و به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شوند و در این راستا تصمیم گرفته‌ایم با ماسک بر بالین بیماران حاضرشده تا در صورت ناقل بودن، مانع از انتقال بیماری به بیماران بستری در بیمارستان شویم.

وی با بیان اینکه خارج شدن بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) از قرنطینه به معنای از بین رفتن کروناویروس نیست، گفت: بر اساس توصیه‌های بهداشت جهانی کماکان باید فاصله‌های اجتماعی را رعایت کرده و با استفاده همگانی از ماسک در برابر بیماری کووید ۱۹ مقابله کنیم.

true
true
true
true

false