×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۱۵ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
تلاش برای تسریع رشد اشتغال با حمایت از واحدهای تولیدی

به گزارش لیجار نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری رشت، مهندس علی فتح اللهی فرماندار رشت از واحد تولیدی قارچ مکانیزه دلجان ( اولین مرکز تمام مکانیزه شمال کشور ) ‌با ظرفیت تولید ۷۵۰ تن در سال و اشتغال ۷۴ نفر و همچنین مجتمع دامپروری میلاد با اشتغال مستقیم برای ۴۰۰ نفر در بخش مرکزی بازدید و مشکلات و مسائل این واحدها را از نزدیک بررسی کرد.

وی در این بازدید با تاکید بر این که تولید و اشتغال مهمترین دغدغه مردم و مسئولین در سطح شهرستان محسوب می شود، افزود: جهت حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران باید از همه ظرفیت های شهرستانی، استانی و ملی به درستی بهره گرفته شود.

فرماندار رشت ادامه داد: رفع مشکلات و موانع واحدهای تولیدی موجب ارتقا تولید و حمایت از تولیدکنندگان می شود.

مهندس فتح اللهی با اشاره به ضرورت در نظر گرفتن اهمیت سلامت جامعه در حوزه غذایی، افزود: یکی از بخش‌هایی که امروز می‌توانیم به آن در حوزه تولید توجه ویژه داشته و برای تحقق فرمایشات رهبری از آن بیشترین استفاده را داشته باشیم، صنایع غذایی است، صنایعی که سهم بالایی از گردش اقتصادی و تولید ناخالص ملی کشورمان را به خود اختصاص داده‌اند.

فرماندار رشت خاطر نشان کرد: در شرایطی که بحران کرونا جهان را فرا گرفته است تامین مواد غذایی موردنیاز مردم که از کالاهای اساسی است قطعا در اولویت بوده و بایستی دغدغه تولید کنندگان این حوزه با حمایت عملی مسئولین مرتفع گردد.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

false