- ۱۱ اسفند ۱۳۹۹
- اخبار , فرهنگی و اجتماعی
- کد خبر 40791
- پرینت
true
true
true
false
false
false
true
true
سایز متن /
true
به گزارش لیجار؛سردار “عزيزاله ملكي” با اشاره به رصد دقیق و اشرافیت بالای پلیس بر روی اقدامات غیرمجاز و مجرمانه متصرفان اراضی ملی و عزم راسخ نيروي انتظامي و دستگاه قضائي در برخورد با پدیده تغيير كاربري اراضي اظهار داشت: با افراد سودجویی که بدون مجوز و به صورت غیرقانونی اقدام به تغییر کاربری زمینهای کشاورزی کرده و به منابع طبیعی و زیست محیطی آسیب وارد ميکنند، برابر قانون برخورد ميشود.
وي در ادامه گفت: در پي دريافت خبري مبني بر تغییر کاربری اراضی کشاورزی در يكي از روستاهاي شهرستان رشت، بررسي موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت.
فرمانده انتظامي استان گيلان با بيان اينكه ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با هماهنگي قضائی به همراه كارشناس اداره منابع طبیعی به محل اعلامي اعزام شدند افزود: در بازدید از اراضی مورد نظر مشخص شد، فردي غیربومی با خرید ۲۰ هزار متر مربع از اراضی کشاورزی آن را به صورت خودسرانه تغییر کاربری داده و مشغول به ساخت و ساز غيرقانوني در اين زمينها است.
اين مقام ارشد انتظامي از تشكيل پرونده در اين راستا خبر داد و بيان داشت: متهم ۵۰ ساله اين پرونده به مرجع قضائي معرفي شد.
سردار ملكي تصريح كرد: کارشناسان ارزش اين اراضی را ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام كردند.
وي در پايان حفظ، حراست و جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی و منابع طبیعی را وظیفه ملی عنوان كرد و از شهروندان خواست، در صورت اطلاع از تصرف و تغییر كاربري اراضي ملي و کشاورزی توسط افراد سودجو مراتب را براي اقدام قانوني به مركز فوريتهاي پليسي ۱۱۰ گزارش كنند.
true
true
https://lijaar.ir/?p=40791
true
true



