×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۱۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true

به گزارش لیجار، محمد تقی اصلح نژاد سرپرست آبفای تالش افزود: به منظور کاهش آب بدون درآمد و همچنین جلوگیری از هدررفت آب و استاندارد سازی انشعابات، تعداد ۲۲۸ دستگاه کنتور خراب به صورت امانی مورد تعویض قرار گرفت که ۱۷ دستگاه غیر خانگی و ۲۱۱ دستگاه کنتور خراب خانگی را شامل می شد.

وی با اشاره به هزینه بر بودن تعویض کنتور خراب تصریح کرد: به صفر رساندن کنتور های خراب از اولویت های اصلی این امور می باشد اما از آنجاییکه در هر دوره از قرائت کنتورها شاهد افزایش بر تعداد کنتور های خراب هستیم بنابراین کار تعویض کنتور کاری مستمر و دائمی می باشد .

مدیر امور آبفای شهرستان تالش یادآور شد: تعویض کنتورهای خراب علاوه بر اینکه از هدر رفت بیش از اندازه آب جلوگیری می کند، شرایط لازم جهت کنترل مصرف و خدمات رسانی شایسته تر به مشترکین را نیز فراهم می نماید.

true
true
true
true

false